Naschoolse opvang

Voor- en naschoolse opvang

Onze school biedt geen voor- of naschoolse opvang. We werken samen met een aantal kinderopvangorganisatie in de wijk (Monkey Donky Hamburgerstraat enSKSG Medeka) en een kinderopvangorganisaties in het gebouw van de school (SKSG BSO St. Franciscus). Deze kinderopvangorganisaties vangen voor- en naschooltijd de kinderen van St. Franciscus op. Ook op margedagen kunnen kinderen in overleg terecht op de BSO.

BSO SKSG (locatie St. Franciscus en Medeka)

Bij SKSG krijgt je kind alle ruimte om te ontspannen, maar ook om op ontdekkingstocht te gaan. De BSO geeft kinderen de ruimte en vrijheid, en organiseert toffe activeiten. Zo vinden kinderen hier plezier én ontspanning!

Na een dag in de schoolbanken is het tijd voor beweging! We organiseren graag spelletjes in de buitenlucht zoals levend Stratego of natuurbingo. Met ons afwisselende activiteitenprogramma ontdekken we op een leuke manier de thema’s koken, cultuur, techniek, sport en natuur.

Heeft je kind zin om even te chillen, dan is dat ook prima. De BSO is een fijne, veilige omgeving waar je kind zichzelf mag zijn. Kinderen zijn vrij om op het plein of op de groep te spelen. Via het SKSG ouderportaal en Instagram laten we je zien wat je kind allemaal beleeft. En heb je vragen over opvoeding, dan denken we graag met je mee.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website van SKSG. Heb je vragen of wil je sparren over wat voor jou het handigste is, bel dan met SKSG Klantadvies.

Telefoon: 050-317 13 90

Whatsapp: 06-49 49 49 21

Email: klantadvies@sksg.nl

Meer info over SKSG Sint Franciscus

SKSG Sint Franciscus www.sksg.nl/locaties/sksg-franciscus

Over de BSO www.sksg.nl/bso-groningen

Logo Monkey Donky
BSO Monkey Donky (locatie Hamburgerstraat)

Voor opvang na schooltijd zijn de kinderen die naar de St. Fransiscusschool gaan welkom op de buitenschoolse opvang van Monkey Donky Speelhuis aan de Hamburgerstraat: een leuke, uitdagende BSO voor jong en oud. Vlakbij school maar toch een totaal andere omgeving waar ze zich kunnen ontspannen na een lange schooldag. In dit voormalig kerkgebouw is er volop ontdekkings- en ontspanningsruimte. De kinderen van 4-7 jaar spelen op de begane grond, de bovenverdieping wordt gebruikt door de 7+groep. Er is volop ruimte voor leuke workshops als dans, koken, theater en sport en spel. Rondom het gebouw is een afgesloten buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook gaan de kinderen van de buitenschoolse opvang vaak spelen in het Molukkenplantsoen, tegenover de BSO. Als het echt slecht weer is hebben de kinderen binnen ook nog een grote indoorspeeltuin waar ze eindeloos plezier aan beleven.

Met elke maand een nieuw thema en aandacht voor alle ontwikkelingsgebieden van kinderen, is er een gevarieerd aanbod van activiteiten, dus altijd iets leuk te beleven!

Wil je een keertje binnen kijken? Je kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding bij Monkey Donky Speelhuis. Heb je een vraag neem dan contact met ons op! We staan je graag te woord.

Telefoon: 050-5791072

Email: info@monkeydonky.nl